Navn:PDP Snötrollens Ceavvi Coda
Rase:Samojed
Født: 14.02.09
Høyde: 57 cm
Vekt: 24 kg
Kjønn: Hann
HD/AA: D/D A/A

Øyne: UA (øyehår-mild)

.: Resultater .: Stamtavle .:

Coda fikk sovne inn i april 2017 etter at kroppen hans ikke orket mer.

 

Coda han er vårt store rare sjarmtroll. Han er en arbeidsom hund som virkelig elsker å jobbe forran sleden, vogna eller hva det måtte være. Humøret er alltid på topp, og han sjarmerer alle med sin væremåte. Han bråker sjelden med de andre hundene, men liker å vise at han er litt høy i rang. LIker å kødde med Spot, men vet stort sett hvor grensa går.

Coda har svært gode bevegelser. Når Coda løper ser det ikke ut som det koster ham en kalori. Coda går for tiden mye som lederhund, og jeg har brukt han mye til å lære opp unghundene i spannet. Da har jeg kjørt med kun Coda og valpene, og det er nok fint for Coda det å få være læremester! Han er litt svak for de små tispene, så han kan glemme seg noen ganger å la de få viljen sin, fks om små-damene finner ut at de vil i grøfta for å drikke vann... Coda er flink til å vise unghundene at det er knallgøy å trekke, han får de med seg og har et utrolig smittende humør!

Foruten å være en knakandes god arbeidshund er Coda et skikelig kosegutt. Han er kontaktsøkende, og følger etter oss over alt om han har mulighet til det. Coda har en meget god "av/på" knapp. Han er en lykkelig hund som gjør alle i godt humør med sitt glade og sjarmerende vesen. "Coda" betyr hale, hvilket passer bra; Coda logrer med fluffy-halen sin hele dagen.

Coda har meget god pelskvalitet, noe for lang pels, men stri og fin, ikke for myk. Det er virkelig synd med hans d-hofter. Planen er å røntge han på nytt i løpet av vinteren. Håper selvsagt på bedre resultat selv om jeg egentlig ikke tror det vil bli det, men vi må prøve. Coda har aldri vist at han plages med hoftene sine og skal få være med oss så lenge han ikke er plaget med de. Vi er minst like glad i han som de andre og han er selvsagt like verdifull for oss selv om han har HD.

Coda har gjennomført 3xDP 20+ og 2x DP 60 i Sverige og har dermed tittelen PDP. Trekkhundcert og 1.plass 6.spann i NM i Norge.

Coda er, som de andre hundene, med oss i jobben vår med grønn omsorg og barnevern.

 

 

 

 

 

 

Vannhunden! Vann er gøy, men man bader ikke...

 

 

 

 

 

 

--

 

 

 

 

 

 

 

 

Er det noe under der..?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glad'gutten vår!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geithetta sommeren 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alltid smilende!

 

 

 

 

 

--