Navn: SE(polar)CH PDP Snötrollens Nimbly Serak, "Frost"
Rase: Samojed
Født: 09.06.08
Høyde: 60
Vekt: 24
Kjønn: Hann
Øyne: UA
HD/AD: A/A
Position: Lead and wheel

.: Resultater .: Stamtavle .:

Frost er vår lille stjerne. Han er en samarbeidsvillig, ukomplisert og snill hund. Han har et fantastisk gemytt, og en ”cool” utstrålig og holdning. Frost gikk MH drøyt 1 år gammel, og han viste god avreagering og er ikke skuddredd. Han har gjennomført 2x DP 20+ og DP 60 i Sverige og har tittelen PDP. Trekkhundcert og 1.plass 6.spann i NM i Norge.

i 2016 fikk han tittelen Svensk Polarhundchampion etter å ha gått DP10 og DP 60 på Nordisk mesterskap for Samojed. Spannet kom 3.plass i DP60.

Fra utstillingsringen har han 3 Cert.

Frost er en sterk og seig hund. Han jobber godt uansett hvor i spannet jeg setter han. Han trives best bakerst, og passer også best der med sin styrke, men går som lederhund om han bli satt til det også. Han gikk som lederhund sammen med sin datter, Tilla, i de første konkurransene vi har deltatt i. Det gjenspeiler hvordan han er i hverdagen, han gjør det han skal, intet mindre, ingen spørsmål. En tvers igjennom enkel og snill hund.

Frost er en hund det er vanskelig å finne noe negativt å si om, han er en positiv hund som aldri gjør noe utav seg. Inne merkes han ikke, han sover i all verdens rare stillinger og reiser seg egentlig bare når det er sjangs for å få noe godt eller foringstid, eller om han må på do, men det synes ikke Frost er så farlig, han kan holde seg lenge, han.. Frost dirrer i bakbena når han blir oppgira. Når jeg tar frem selen står han der og stirrer ut i lufta og dirrer. Piper litt om det tar lang tid fra selen er på til vi kommer oss ut døra. Når han får mat dirrer han. Når han er på utstilling dirrer han. Altså han dirrer når han er litt ivrig. Det er flere samojeder som gjør dette, og det er ikke farlig/uvanlig.

Han gir en lang mars i løpetider, og jeg tror det eneste som kan få Frost stressa er om man dingler ei steik forran snuten på han som han ikke får tak i. Frost er ikke interessert i bråk med andre hunder, sånt gidder han ikke bruke en kalori på. Rangposisjon her hjemme er heller ikke interesant for Frost. Han er ganske enkelt en helt ukomplisert og gjennomført snill sjel. At han atpåtil kan jobbe og ( i mine øyne) ser fantastisk bra ut gjør at Frost har fått ett aldri så lite favoritt-stempel her i hjemmet. Vi er så takknemlige ovenfor Linda og Fredrik ved Snötrollens kennel for at vi fikk kjøpe denne fantastiske gutten.

Frost er, som de andre hundene, med oss i jobben vår med grønn omsorg og barnevern.

 

 

 

 

 

 

 

Polar-reven vår!

 

 

 

 

 

 

 

Vakker om han er aldri så møkkete!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I sitt rette element

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trollheimen

 

 

 

 

 

 

 

 

--