Navn: SE PolarCh Drifandi Funi av Fannhvít
Rase: Samojed
Født: 19.02.14
Høyde: 56 cm
Vekt:19 kg
Kjønn: Tispe
Øyne: Fri
HD: A

.: Resultater .: Stamtavle .:

 

Lille Funny-bunny. Fjonet. Funi! Kjært barn, mange navn. Stor, lettbygd tispe med nese som Rudolf! Hun var ikke mange ukene når hun bestemte seg for at hun var min hund. Når de andre valpene sov i valpegården, ute eller inne, ville Funi sove i mitt fang så fremt det var mulig. Hun valgte oss, så vi måtte velge henne. Hun er som sin mor en særdeles spretten og kvikk frøken, hun nr opp dit hun vil og kommer frem dit hun vil. Gode egenskaper for en fremtidig lederhund, og kjøkkenbenk-tyv..... Lik sin mor på mange vis, men hun er en bedre trekkhund. Funi er en utmerket lederhund i spannet, og går ofte i led sammen med Tilla.

Funi deltok på DP 20 + og DP 60 på Nordisk mesterskap for Samojed i 2016. Spannet kom på hhv 1.plass i dp20+ og 3plass i DP60. Funi gikk som lederhund en av dagene og gjorde en strålende jobb! I 2017 gikk det også bra på løp, og Funi fikk sin Polarhund-champion tittel!

Inne er hun, som de andre, ei riktig godjente. Sniker seg ubemerket inn i armkroken og sover så godt mens den hun ligger hos har begynt å kose med henne. Det er umulig å unngå å kose med henne, hun er så fin ei frøken. Uten at man riktig vet hvordan det skjedde har man begynt å stryke henne over hodet, og massert litt på de myke ørene. Fine Funi! Hun er en aktiv hund med mye sprett i beina, altid klart for nye eventyr! En gladhund som ser lyst på det meste.