Navn:SE(polar)Ch PDP Hrimandi Angilja av Fannhvìt - Ilja-
Rase: Samojed
Født: 01.12.10
Høyde: 56 cm
Vekt: 20 kg
Kjønn: Tispe
Øyne: UA (trange vinkler)
HD/AD: B/A (fri)

.: Resultater .: Stamtavle .:

Ilja er fra vårt første kull, altså datter av Shira og Frost. Hun var de første 7 ukene en anonym valp som ikke ga noe ekstra av seg selv. Det var lenge bestemt hvor hun skulle flytte, men så, når hun var fyllt 8 uker og skulle hentes, ble kjøperens livsslituasjon brått endret. Ilja ble dermed igjen her hos oss! Det har vi aldri vært lei oss for at hun ble!

Ilja er sin fars datter, de er svært like både eksteriørt og mentalt. Ilja er behagelig, kjærlig og glad i nærhet og kos. Hun er rask med å smette opp i sofaen når vi sitter der, og har en egen evne til å snike seg til en plass mellom oss uten at vi merker at hun er der. Hun er en myk hund, men er også uredd og takler nye utfordringer godt. Ukompliert og grei i alle sammenhenger. Ilja har ett valpekull, og to av valpene bor her hos oss.

Ilja har gjennomført DP 20+ og DP 60 i Sverige i 2013 og har dermed tittelen PDP. Hun gikk som lederhund i DP 20+ og deler av DP 60. Trekkhundcert og 1.plass 6.spann i NM i Norge i 2013.

i 2016 fikk hun tittelen Svensk Polarhundchampion etter å ha gått DP10, DP 20 + og DP 60 på Nordisk mesterskap for Samojed. Spannet kom på hhv 1.plass i dp20+ og 3plass i DP60.

God, tett og selvrensende polar pels. Gode poter.

Angilja betyr å gro, skyte knopp eller spire :)